-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Dec-2006 00:36 Email | Share | | Bookmark
I'm 18 months today!

amboi kucing ni eksen ek nanti ko!
seb baik ko...dpt gak usap² hehe
eh ko degil eh...kuar la kita main!!!
View all 5 photos...
alkisah satu cerita...gelagat Asha di usia 18 bulan...tak tau nak cop apa...cat lover or cat abuser..?? hmmm tahap keterujaan Asha ke atas kucing nih memang tak dapat disangkal lagik...sampai dia boleh naik geram and bertindak di luar batasan! haizz ni la yang dibuatnye ke atas sekor kucing yang kesian nak mintak makan...tapi akhirnye di'belasah' teruk oleh Asha jauh gak diseretnye kucing tu sampai ke tahap kucing tu nak cakar dia! berani betul Asha nih..belum kena belum tau

Anyways, ari ni dah genap setahun setengah umurnye...Alhamdulillah...banyak perkembangan yang Asha capai sampai Mama tak ingat sangat... setiap hari ade jer benda baru dia blaja...jadi kalo dah 30 hari tuh...mana nak ingat ye tak..?? apa² pun Mama sentiasa mendoakan kesejahteraan anak Mama yang sorang ni...ehem...malam ni Mama fly to KL sebab esok pagi Mama akan ke Melaka for a 2 1/2 days workshop ermm Mama belum penah lagi jauh camni nye lama ngan Asha...ni ler first time Mama OS setelah ada Asha...so kesimpulannye Mama akan merindui Asha & Papa and kompom tetiap malam segala! waaaaaaaaaa

aksi berani..tunjuk kuat eh..?? erm gamba blur sebab Papa dia dok gelak sakan!


kucing tu dah hot tahap gaban..tapi sabo jerk!


Monday, 4-Dec-2006 03:06 Email | Share | | Bookmark
"I'm a cat lover!"

 
 
 
View all 12 photos...
Last sunday we brought Asha to the 3rd International Cat Show held in Civic Centre...wow! byk sgt kucing sampai dewan tu pon dah 'harum' gak ler hehe...actually plan nak meet up with Lynn & Nini...however...entah ler nape ek...tak menjadi jugak this time! Asha as usual bile nampak kucing fhuwaahhh hepi tak hengat...tgk je lah gamba² ni sume...sampai mengigau malam!

Asha lari sebab dia tarik ekor kucing tu! ganas nye


ni plak nak bukak pintu kandang tu..nak ajak cat main hehe


geget apa tu sayang....???


really chinese-look!


penat nye pasal hehe







Tuesday, 28-Nov-2006 00:46 Email | Share | | Bookmark
.::An evening with Aunt Anna::.

tgk tempat lain pulak..
ishh tgk tu
 
View all 12 photos...
hehe finally..dpt jugak jumpa ngan Auntie Anna a.k.a Mama Irdina actually dah jumpa masa kat KL ari tu..tapi masa tu Asha tido so tak dpt le Auntie Anna nak gomol hehe...pheww berabuk gak ler FP nih setelah sekian lama...aiseyy maaf kengkawan sume..BZ melanda...tu pon seb baik Anna sound soh updet hehe...so curik masa sekejap la...aisey Anna sedap ker mee kolok tuh..?? huhu tu resepi my MIL tuh memang gerenti sedap! yang tak best nye si Asha nih tak reti nak dok diam! waktu snap gamba pun asek tertoleh jerk! grrr tgk lah gamba kitorang nih takde yg perfect...ish ish ish pastu time makan lak...asek nak kuar dari seat eee geram betul la..so tepakse lah Mama anta Asha ngan nanny dia hehe...kan rugi Auntie Anna tak dpt memain ngan Asha..sampai nak balik pun tak dapat gomol² sebab Asha dah tido takpe la..at least Asha dah salam and cium tgn Auntie ye tak..??

sebok ngan 'nenen'


ish si kecik tuh hapa lah dia buat!


amoi yg ikat rambut 5 minit jerk


alkisah minat kucing sampai sanggup masuk kandang!!!


lef u yayang!


Quote:
To all mommies yang berhajat nak datang Kuching jangan malu..jangan segan contact Fiedah & co. takde rasa susah pun nak entertain korang...hehe maybe dah biase entertain customer kedai kot terima tetamu kan rezeki apatah lagi melayan tetamu..mengeratkan silaturrahim tau


Monday, 13-Nov-2006 00:42 Email | Share | | Bookmark
-==Happy Moment==-

among the contestants
the result
the event
View all 8 photos...
Asha won 5th place (based on votes) in the Copal's Lovely Kids and Babies Photo Contest 2006 for Most Popular Lovely Babies category and got the consolation prize yippie! of course Mama lah yg over excited chess sbb Mama hantar byk gak votes utk Asha ari tu hehe tapi as usual votes utk baby chinese tuh lagi byk kot huhu takpe lah...it was a good start indeed..sakit² pun rezeki murah kan..?? sbb byk gak contestants yg ikut..1000++ and then 86 of them (for both categories) were selected...sapa tak bangga weii Asha top 5 out of 43 babies so far Asha dah mula nak sihat...tinggal flu and batuk lagi...Mama & Papa struggle bagi Asha ubat gak supaya dia sihat and then baru boleh dapat injection 'pneumococcal' tuh...kalo tak hati Mama nih tak senang...symptom penyakit tu buat Mama takut and tak senang tido!!! apa² pun Mama doakan yg terbaik utk kesejahteraan anak Mama ni










Thursday, 9-Nov-2006 07:07 Email | Share | | Bookmark
.::Tender::Loving::Care::.

...backdated entry...





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net