-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Nov-2006 00:26 Email | Share | | Bookmark
.::Sweet 17::.

 
 
 
View all 4 photos...
yes...she marks 17th months today...pheww...how time flies by nothing much to write..she still unwell duhhh "oh God give me a reason...I'm down on bended knees" I really missed her smile...*sigh*

get well soon dear!


so that you can cheer Mama & Papa


Quote:
To all mommies, thank you for your utmost concern and love...really appreciate it...until date (9th November 2006) Asha is still in 'bad' condition...tomorrow I'll be on leave to fully check her condition with her paedi and if possible I'll let the doctor to give her 'pneumococcal' injection...her condition is likely with the 'pneumococcal' symptoms (Nauzubillah)..till then


Friday, 3-Nov-2006 00:12 Email | Share | | Bookmark
Asha sakit...

tak tau nak selit mana entry nih...tu pasal entry utk raya simple jerk..Asha tgh sakit so takde mood nak updet semeriah nye...ingat nak gak tempek gambo kek lapis mcm yg Anna buat tuh..huhu kan kat sini kek lapis dia lagi meriah! haha dgn corak yg pelbagai...tapi nanti² lah

actually Asha kena infection (lebih kurang sama mcm Irdina ari tu..) sume makanan..susu..air yg dia consume kompom uwek balik! panik satu rumah...seb baik paedi dia kata it's common sbb dah byk kes tu kat hospital sampai dua doktor sekaligus check-up Asha ari tu just nak confirm betul²...fuh lega lah sket...sbb kalo Asha admit beraya kat spital le kami sume...(since masih mood raya ) habis bab muntah...kena diarrhoea plak...kesian betul anak Mama nih...pastu kena high fever plak! aiyyakkk...Mama dah nangis sebab tgk Asha lembik sgt..tanak makan..tanak minum susu..minum plain water jerk! haruslah Mama risau sampai nangis² segala

till now, Asha is recovering...according to his paedi..lega lah..cuma masih cranky..nak Mama jugak...kalo Papa atau sesape amik kompom kuar high tune dia haizzz itu tak jadik hal lah..sebab Mama suke gak amik cuti lagi (chesss amik kesempatan betul la)


mata kuyu and layu


Asha takde mood


actually ni time Asha menyanyi...menghibur hati sendiri kot...kesian


Thursday, 2-Nov-2006 08:23 Email | Share | | Bookmark
-=Eid Mubarak=-

 
 
huhu mintak maaf bebanyak...sebab lama tak updet...baru skang ni ader masa! raya sakan lah ni warna tema utk baju raya thn ni ialah hitam + oren...tapi ntah le nape eh..tak snap pun gambar family!!! aiyaaakk ni pasal Papa Asha nak amik kat studio lah ni sampai sikit pun takde utk upload kat FP...tu pon sampai skang ni belum buat appointment kat studio lagi...hehe..so nanti² lah Mama dpt updet gambo family tu ye...hehe...yg sempat snap cuma gambo si kecik la..tu pon captured guna henpon yg 2.0 megapixel jerk! haruslah gambo ni blur sket eh...lagi sekali mintak maaf...hehe...(erk bulan syawal bulan kemaafan ye tak..?? )

raya thn ni dari first day sampailah 29hb tu memang full schedule...mana open house yg Mama tak pegi hehe...Alhamdulillah...sebab raya kat sini setahun sekali..thn depan beraya kat kg Mama hehe tu la pasal...kang Papa majuk lak tak beraya sakan kat kg dia sampai ngamuk anak Mama sorang tu penat sgt beraya umah org! tapi dia jugak yg besh dpt byk duit raya huhu hopefully dpt juga capai target savings utk Asha thn ni...thn depan lain citer!

ok lah...masih penat nih...hopefully dpt enjoy gambo blur Asha raya pertama & kedua nih...tu pon seb baik ingat nak MMS kan utk family Mama kat Sabah..kalo tak kompom tak ambik nyer! hissshhh rugi betul la...

1st day raya...awal² dah protes nak buka kasut..henbeg barbie tu utk simpan angpow


nak ambik gambo full tak dpt...cinonet sgt la asha ni huhu


senyum sokmo! sapa enterprem sapa nih..??


lagi senyum!


Tuesday, 17-Oct-2006 02:18 Email | Share | | Bookmark
-==SYAWAL 1427H==-

FP ini akan berehat seketika...



Thursday, 12-Oct-2006 07:23 Email | Share | | Bookmark
...selamat jalan, Mama...

I like this pic so much! I captured it this morning before off to work and Asha was having her breakfast, sitting with her nanny at the garage...I asked her to wave good bye and suprisingly she did it just like owh Miss World or Miss Universe so lovely dear! Thank God I managed to snap it tho huhu



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net