-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Feb-2008 05:28 Email | Share | | Bookmark
I am 32 mos old




Advance entry... since 7hb tu CNY...so Mama buatlah entry ni dulu...kan cuti...Mama takde masa nak online kat umah...bz ngan bebudak nih...huhu...dah besar anak dara Mama nih...very the kepoh! phewww penat nak layan soklan cepu emas dia...budak tengah membesar lah katakan... pantang tengok Mama and Papa bersiap...dia mesti akan cakap "Asha ikut okeh...sik mok tinggal" duhhh...tak dapat nak 'dating' berdua pun

Apa pun...Mama doakan Asha membesar dengan sihat, jadi budak yang pandai dan dengar kata dan of course jadi anak yang solehah amiinnnn


Saturday, 19-Jan-2008 09:45 Email | Share | | Bookmark
The Bold and The Beautiful

 
 
 
View all 8 photos...
Taraaaa...Alhamdulillah...akhirnya Mama dapat jugak cukur rambut Darwisy dengan bantuan Papa...tapi Papa tolong pegang Darwisy jer...Mama yang 'bersilat' mencukur rambut Darwisy itu! huhu...dengan penuh berhati2x Mama cukur tau...ngeri gak takut luka kepala Darwisy tu hehe....so inilah hasilnya...botak licin Mama kerjakan kepala Darwisy tu...isk isk...sedih plak nengok dia camtu..huhu...to Ibu Syahmi...Darwisy dah posing ngan romper yang Ibu belikan tu...Macho kan..???? Masa tu Darwisy jenjalan kat tHe Spring (again..???) hehe mana lagi kan...banyak gak orang tegur yang Darwisy 'kacak' ngan kepala botak camtu Mama and Papa yang tumpang kembang semangkuk...Darwisy plak menten jerk



Before cukur Mama lupa ambik gambar sebab excited sangat! This one taken few days before cukur



Also taken before cukur...tapi rambut tak nampak ler hehe



Wallaaaaaaa



The Bold and The Beautiful



With Papa...baju seme sedondon...tapi gambar ngan Mama jer tak ambik uwaaaaaa



Mama's Shaolin in the house!!!


Monday, 14-Jan-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
tHe Spring

 
 
 
View all 6 photos...
Mama cuti panjang last week since Maal Hijrah then sambung cuti lagi Jumaat tu sampailah yesterday hehe...4 hari berturut2x....ke mana kitorang pegi..?? jeng3x...hehe tHe Spring lah..mana lagi...the new shopping complex and yet the largest in town so far lah...hehe Kuching ni dulu sebelum kewujudan Boulevard and tHe Spring ni...mana ada shopping complex yg spacious gitu...huhu tu pasal bila Mama balik kampung kat Sabah...haaa lepas gian lah shopping kat sana sebab KK shopping complex besar2x gitu!

Kalo turun KL pun sama gak hehe sehari suntuk tuh tak lekat hotel..Asha tu dah puas mandi, tido and makan kat shopping complex tapi memang berbaloi!!! kalo turun KL dah ada dua anak ni huhu cemana agaknya...pengsan Mama melayan dua orang sekaligus...

Kepada Muslimin Muslimat sekalian, Salam Maal HIjrah 1429



Jalan jammed sebab suma org nak pegi sini...the next day news reported...100K org serang tHe Spring yaa aa aawww



tHe Spring...besar sket dari centre point KK lah



otw tu si gebu Mama nih tido...kemain nyenyak lagi!



yang sorang plak melekap ngan 'nenen' dia tuh



heiii I got new cap



boringlah Mama...ngantuk ni...org ramai sgt...jom balik!


Tuesday, 8-Jan-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
08.01.08 - 2 mos old Darwisy

 
 
 
View all 6 photos...







Happy 2 mos old cutie pie! Makin bulat...makin tembam and makin berketul2x drumstick si Darwisy nih hehe...4hb lepas, Ibu Syahmi and Syahmi datang lawat Mama kat Kuching...that's why ada gambar Syahmi and Darwisy tu...waaahhh kemain lasak lagi Syahmi ni...keja dia gigit orang jerk...pehhh Asha pun dah kena apa lagi meraunglah si kawan tu hehe siap ada trademark kat belakang badan...tunggulah Syahmi hero Mama belum besar lagi...nanti bleh revenge balik

To Ibu and Syahmi...thanks for visiting us...walaupun shopping complex kitorang tak besar hehe setakat ni cuma ada Boulevard and coming one The Spring jer yg kira besar...tapi best gak kan kita shopping ari tu sampai Ibu salah beli sandal utk Syahmi muehehhehe...and thanks also for the lovely Osh Kosh shoes and Levi's romper...perghhh nanti Darwisy posing sakan dengan gift Ibu tu ye...muaacchhhh


Monday, 7-Jan-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
New Year and 31 mos old Asha








Una Noche! Yes, We just spent one night at Damai Puri Resort & Spa (formerly known as Damai Lagoon) to celebrate New Year this time...not really celebrate actually hehe...because of the heavy downpour and unpredictable weather huh...really sucks! just upload few pics coz most of them stored in the camera...not transferable yet...maybe more pics will be uploaded later...so Happy 31 mos old my cheeky one!


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net