-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
One month old...








Yiihhaaa how time flies....my dear boy is already one month old and seems like he's chubbier than his sis... the only difference is Asha has thick hair than Darwisy hehe...that makes Mama so afraid to shave his hair...must wait some more time hmmm...


Friday, 7-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
07.12.07 - 30 mos old






Happy 30 mos old anak mommy...hehe Asha ni kejap panggil Mama...kejap panggil Mommy...suka ati dia jer....kengkadang dia tanya "Ma, apa ada dalam ya, Mi..??" hmmm pelik betul...depan kata Mama..hujung dia Mommy... walaupun dah ada adik ni..manja still tak hengat! penat layan kerenah dia...sampai meraung gitu kalo tak dilayan...tapi tetap sayang adik hehe...tak kasi kalo ada org nak dukung adik dia...hmm mintaklah Asha ni pandai jaga adik dia ok..lepas ni cier adik dia pulak...phewww


Thursday, 8-Nov-2007 02:35 Email | Share | | Bookmark
Our Second Precious...

 
 
 
View all 6 photos...





Alhamdulillah...berkat 'morning walk' di reservoir pada pagi hari...malamnya...Mama rasa contraction...tapi tak kuat sangat...since tanda pun tak kuar so Mama relax jer lah...sampailah Mama rasa contraction tu kerap 10 minit..then 12.30 pagi 8hb...Mama admit ler kat NMSC...huhu...then bila check...dah buka 4 cm...1 suku camtu..diorang tolak Mama masuk labour room...pasang CTG suma...tapi still contraction tak kuat...sampai Mama leh terlelap gitu...apadaaa...then bila gynae Mama datang...tgk contraction tak kuat...dia decide utk dripped Mama...uwaaaaa baru rasa sakit sangat then 2.35 pagi...after 15 minit bertarung ngan kesakitan...maka selamatlah AZFAR DARWISY dilahirkan.... compared to first delivery...Darwisy ni Alhamdulillah senang dilahirkan...walaupun sama kes ngan kakaknya...Asha...kepala facing kat atas...tapi Mama tak rasa sakit sangat...syukurlah...

So inilah dia...yang ditunggu selama 39 minggu..

Nama: AZFAR DARWISY B. AZWADDY
Berat: 3.4kg
Masa: 2.35 pagi


Wednesday, 7-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
07.11.07 - 29 mos old



Happy 29 mos old Asha dear!
hehe...masa ni Mama belum pun ada tanda nak deliver lagi...
kalo tak kan best sama date ngan Asha...senang nak updet
development dorang berdua...mcm Aiman ngan Arissa...time ni
awal pagi Mama amik kesempatan 'morning walk' kat reservoir...
sampai 3 round gitu...penat and semput gak...tapi nak beranak
cepat punye pasal...cargaskan jugak hehe...Asha tak ikut sebab
masih 'sleeping beauty' lagi...so Mama and Papa jer spending time
together...hik hik....nak tau apa jadik lepas tu..?????? tungguuuu


Friday, 2-Nov-2007 06:39 Email | Share | | Bookmark
Of Maternity and Rest




Asalnya...nak upload gambar Mama ngan 'jubah kurung' yang Papa capture secara candid Rabu lepas...tapi cemana ntah...bleh lupa bawa memory card and card reader plak! haizzz kalo tak bleh gak you guys tengok betapa boyot and buncitnya perut Mama while heavily pregnant @ 38 wks ++... just imagine macam liquid paper yang kaler putih and hijau tu...ermm paper mate ker hapa nama brand dia...tak ingat lak...

So tempek je lah gambar Asha tengah nenen sambil tengok teletubbies...her all time favourite tu...kalo dah masuk bilik tu alamat...kalo tak mickey mouse...tom and jerry...teletubbies yang ntah baper kali ulang tu la yang dia nak tengok...tak bleh tidak...takde chance nak tgk citer lain!

Hari ni hari last Mama keje...yihhaaa next week dah start early maternity leave...so Mama akan berehat kat umah je lah...online pun kalo ada masa...mana tau esok lusa dah keluar "Baby AD" nih....nervous lak Apa² pun doakan Mama selamat menempuhi semuanya...and thanks also for the early wishes yah....Have a great weekend peeps


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net