-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Sep-2007 04:40 Email | Share | | Bookmark
1 Ramadhan 1428H - Selamat Berpuasa

Salam Ramadhan untuk warga FP sekalian...Semoga pada bulan yang penuh keberkatan ini, kita sentiasa berada di bawah lindungan-Nya..Amiinnn



~ Ashadieyah, Rafiedah & Azwaddy ~
Bumi Kenyalang


Friday, 7-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
07.09.07 - 27 mos old

sekejapnya masa berlalu...dah 2 tahun 3 bulan dah anak Mama sorang nih...and at the same time..Mama pun nak menginjak ke 8 bulan preggy huhu...menghitung hari....tengoklah aksi Asha yang macamĀ² nih...Mama ambik masa baru bangun tido hehe...baik plak mood dia...selalunya hmmmm tak yah cakaplah...bleh naik hangin Mama dibuatnya!

rolling her eyes hehe




kengkonon nak squintkan mata...tapi tak jadik haha




ni kes nak meneran agaknya




commonlah...mesti ada posing gedik!




this is how baby "AD" develop so far...



Friday, 31-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
-= Malaysiaku Gemilang =-








Anuar Zain pun ado...artis lain...ada Mawi, Mila and Dayang Nurfaezah...hihi



huhu..semangat patriotik sangat!!! actually Mama sangatlah bz sebab UNI Mama diberikan mandat untuk buat persembahan pada malam penutupan bulan kemerdekaan peringkat kebangsaan di Kuching 10 Sept nanti (live kat RTM kot hehe so chekidout yah tak silap nama persembahan pengucapan berkorus gemala merdeka or something like that lah hihi)....tu pasal FP ni lama takde gambar...sebab tak sempat upload...kengkadang FP yang mengong....so harap FP mommies sekalian memahami situasi Mama sekarang ini...huhu dengan perut yang memboyot pun buat keja sampai 11 malam!!!! haizzzz....cepatlah 'BIG EVENT' ni habis...dapat gak Mama rest phew...



Monday, 27-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
-= 3rd Anniversary =-

Happy Anniversary, Yayang

Thanks for all the treats *wink*
Thanks for your constant love...
Thanks for your tender, loving care for me, Asha and "Baby AD"
But...thanks are not enough...because you are so special and deserve more than that!

~Your Wife~





time ni befdeh kazen Asha...tapi Asha kena allergic...seblah muka ada rashes huhu




"I am truly blessed with what I have now...my wonderful Hubby, lovely Asha and in the near future...baby "AD"


Tuesday, 7-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
07.08.07 - 26 mos old!

Happy 26 mos old Asha dear!!!

OMG!!!








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net