-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
.:: Happy 2nd Birthday, Ashadieyah::.

p/s mintak maaf la FP mommies sekalian...mama tengah struggle untuk final exam next week...suma assignments nak kena hantar esok...Alhamdulillah...dah settle dah..cuma upload gambar dlm ni lom lagi...pasal nak combine ngan gambar yg akan mama snap esok...oh ye..esok (30/06/2007) the 2nd birthday celebration utk Asha kat sini (Kuching) hehe...so harap tambah bersabar ye menunggu gambar2x terbaru Asha...sepraisssss mesti terkejut punya nengok Asha ngan 'new look'


advance entry first...mama akan updet more pics lepas balik dari KK nanti..tunggu ye






Sunday, 3-Jun-2007 14:50 Email | Share | | Bookmark
.:: Happy Birthday, Dear ::.

 
 
 
View all 5 photos...
"Epi Bedeh, Papa!" hehe masih pelat lagi Asha tu walau dah nak masuk 2 tahun...takpe lah..slowly kata orang...nanti macam2x lak dia merepek..susah plak

Dear Hubby @ Papa,

We wish you a very Happy Birthday and many happy returns...hehe tak lupa..semoga dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki...diberi kesihatan yang baik...and may our love remains forever! We love you










Sunday, 13-May-2007 00:27 Email | Share | | Bookmark
-= Happy Mother's Day =-

Yummy cake from Holiday Inn
 
 
View all 8 photos...
“Motherhood is a tough 24 hours job. No pay, no day-off. At times unappreciated and yet, resignation is impossible!”

“It would take a thousand workers to build a castle, a million soldiers to protect a country. But it only takes ONE WOMAN to build a happy home”

Hey Great Mom out there…Happy Mother’s Day!




She is the one who makes my motherhood complete!


and yet another one is coming to make it super complete!


cheeky smile!


Monday, 7-May-2007 01:11 Email | Share | | Bookmark
07.05.07 - Asha turns 23 months old :D

 
 
 
View all 11 photos...
yeah anak Mama dah besar dah setahun 11 bulan...tak lama lagi 2 tahun...huhu...penat nak layan kerenah Asha ni...tambah lagi bila nak dapat adik...memacam perangai dia yang pelik keluar...terlebih manja...nak ngan Papa and Mama jer...habis dia ngamuk satu rumah kalo ada yang tak berkenan di hati...ish ish ish....kalo gini...nak tunggu 6 bulan lagi lah layan peel Asha ni...haizzz bleh pengsan Mama layan dia...

ni antara gambar yang dah kira pekasam gak ler...kecuali gambar yang ada muka Marsha and Redza tu hehe baru amik last weekend...kitorang amik kesempatan menggempakkan diri gak ngan selebriti Astro haha...punya lah suka amik gambar dorang ni sampai lupa nak snap gambar kitorang huhu...hape lah Papa tu...

tak ramai selebriti yang datang...bintang AF jer ramai...hehe...suka nengok Marsha in real...cantik ya amat!!!

muka terkujat!



kanak-kanak riang



with Mr. Ronald


Thursday, 3-May-2007 01:16 Email | Share | | Bookmark
Entry pekasam

pameran dinotrek
takut dengar bunyi dinosaur
huiii khusyuknye tgk apa tu?
View all 10 photos...
entry dah lama...tapi baru nak publish...hehe..ni masa tgk pameran dinotrek kat muzium hari tu...ambik cuti kunun nak study..tapi oleh kerana exam dipostponed...so amik kesempatan le pegi tgk...sbb hari cuti ramai org...so weekdays ni takde sgt lah hehe..

Asha paling takut dengar bunyi dinosaur tu...tanak lepas...nak dukung jer...sakit pinggang tau...pastu paling takut ngan T-Rex gak hihi...sampai mimpi2x malam..haizzz


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net