-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-May-2008 11:42 Email | Share | Bookmark
Our Labor of Love...

Owh not again...Mama for the second time tak dapat nak upload 'monthly birthday' dorang ni accordingly huhu...sorry dear!





Happy 35th months old Asha...huh one month more to go...Mama dah plan nak buat the birthday party sebab betul2 falls on Saturday (07.06.08) and coincidence with SPB YDP Agong's birthday also...wowiiiee tapi ofis Mama lak buat picnic on the same day haizzzzz cemana nih...kaco plan betul la...Mama dah plan lama dah...hmmm tgklah cemana...

And Mumuk...as your name implies..you are getting chubbier each day hehe..bak kata your aunts di KK tu...peha tu cam kena sengat tebuan dah...bengkak tak surut...ngehehehe geram jer nak geget...




Ni plak gambar masa kat Sabah...dengan Nek Atuk and Nenek2 yg lain...sib baik Darwisy tak memilih...elok je nak kat orang...best je Mama nak relax hehe...sbb banyak 'baby sitter' yg tlg tengokkan...tapi balik pun tak lama...Mama bukannya dapat cuti lelama pun..huhu..takpe InsyaAllah...raya nanti kita jumpa lagi eh...

Time balik tu Asha kena tinggal lak ngan Papa...kesian 'makcik' tu...meraung kat airport cari Mama dia...huk huk...sedih gak tgk dia pukul Papa masa Mama dah boarding Mama pun tak sanggup nak tinggalkan Asha tapi tak larat lah nak bawak dua sekali...susah nak control...hmmm

For the 1st time Mama celebrate Mother's Day without Asha...huhu sedih...tapi Asha lagi sedih..still merajuk sebab kena tinggal Mama...cakap pun nak tanak je...huarrgghhh sedih sangat..siap soh balik cepat lagi tu...alahaiiii macamlah KK-Kuching tu KLCC-Pavillion plak kan...kalo dekat takpe lah sayang oiii...Thanks also kepada FP mommies yang wish Mother's day via FP or SMS...pelan2 Mama reply eh..no heart feeling OK...so Happy Mother's Day to all






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net