-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Jul-2008 13:47 Email | Share | Bookmark
-== 7 * 8 * 9 ==-

Why 7 * 8 * 9...??? hehe makna tersirat tu...

7

7 Julai lepas Asha dah masuk 37 bulan...tapi Mama sengaja tak upload dulu pasal entry bulan ni memang special sangat! that's why hold dulu walaupun excited gak Masa gambar ni diambil, Asha nangis sebab jari kaki dia tersepit kat laci... cemana tuh..?? actually dia dok kat kaunter cashier and kaki terjuntai2 masuk lam laci..tu pasal bila Papa dia tolak laci tu tak sedar plak kaki sang puteri tu terkepit...so meraunglah si member...hehe Mama tak kesaaahhh hambik jer gambar dia nangis camtu...and tak sah lah kan kalo takde gambar ngan CJ7 dia tu....huhu takleh tinggal! dia panggil CJ7 dia 'Baby' memacam lah perangai Asha ni





8

And yesterday (08.07.08) Darwisy lak turns 8 months old...huhu MyMumuk tu dah terer nerap, duduk, menyusur ke depan and belakang...then dah start angkat punggung nak merangkak lak...maybe kalo badan dia ringan dah merangkak kot and paling suka mandi! dia suka splash2 air tu sebab bunyi kuat...so this weekend nak bwk MyKids ni pegi swimming plak...cemana lah rupa Darwisy ni pakai swimming trunk eh..?? ari tu fitting Pa & Ma bantai gelak sebab peha dia tu sgt berisi and tak muat lak nak masuk...seb baik jumpa saiz besar sket hehe...teruklah Pa & Ma ni kan...ader plak gelak kat anak sendiri!





9

9hb lak...which is today is my 28th birthday...enuff said...enjoy the pics




*Gambar kek tu sekadar hiasan!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net