-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jul-2008 12:26 Email | Share | Bookmark
Damai Beach Getaway

3D2N getaway
this is where we stay...
the beach
'swimming' kat bilik dulu
"camni ke nak guna float ni Mama.??"
erk...
wahh kakak feveret dia ni
at last...swimming time
"Darwisy sejuk lak Ma..."
Papa train his junior
almost there...
"say cheeseeee"
"I'm pro already"
"camni kalo nak buat aksi terjun ye..."
tambah energy
sleep soundly dear!
taraaaaa
Our Love
Backdated entry lagi very the malas lah Mama skang ni...semester dah mula and we have 'big event' to handle in mid august phewww for the big event...nanti Mama update...

So getaway ni Mama planned last month lagi and happened to be on last 16-18 July...hik hik...teringin nak bawak Darwisy swimming so we decided to stay @ Damai Beach....Since on that day was weekdays...yang ramai hanyalah tourist yang masih stay after Rainforest World Music Festival lepas...

Asha dan Darwisy sangatlah excited sampai tanak naik dari pool tu...cuma Darwisy je Mama tepaksa bawak naik awal sebab nampak dia sejuk sangat...kang tak pasal2x dapat flu plak hehe...tak banyak aktiviti pun cuma jalan2x around the beach and main2x kat kids village je...balik bilik hanya untuk makan and tido je huhu...sangat best..hilang tensen pasal keja segala









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net