-== Ashadieyah & Azfar Darwisy ==-

By: Preity Fiedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Aug-2008 11:40 Email | Share | Bookmark
Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)

cheekynye Darwisy senyum!
 
 
 
kayuh...kayuh...kayuh...
yeaahhh merah menang!!!
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap...

petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik Sarawak Regatta (duta tak bertauliah)

Ni antara gambar yang sempat diambil sebab sangatlah sesaknya dengan manusia kat waterfront tu...walaupun hujan lebat!


we all sedondon pakai baju "Hard Rock Cafe" tapi Pa & Ma tak bergambar sama



antara perahu yang bertanding...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net